Lečenje bolesti zuba u Stomatološkoj ordinaciji "Pavlović"


Od trenutka zakazivanja termina u ordinaciji “Pavlović”, potpuno spokojno, brigu o vašim zubima možete prepustiti našim stomatolozima!  Kada dođete na prvi pregled, naši lekari će vam detaljno objasniti stanje vaših zuba i desni i predložiti plan terapije. 

Ako je potrebno, u prostorijama ordinacije uradiće se dopunska rendgen dijagnostika u vidu retroalveolarnih (malih) snimaka, koji su veliki pomoćnik u postavljanju tačne dijagnoze.


bolesti zuba, plombiranje zuba, endodoncija, lečenje zuba


Usluge koje pružamo u oblasti bolesti zuba i endodoncije su:


  • Plombiranje zuba - U našoj ordinaciji, popravka zuba je uvek bezbolna intervencija. Zagovornici smo toga da kod zubara ništa ne treba da boli, tako da je primena lokalne anestezije za nas nešto što se podrazumeva. Naravno, sve radimo u skladu sa pacijentovom saglasnošću. Iz tog razloga, iz naše ordinacije se uvek izlazi sa osmehom na licu. Kod nas zubobolja traje samo dok ne sednete na stomatološku stolicu. Bele plombe (kompoziti) su nezaobilazne u današnjoj estetskoj stomatologiji. Stomatološka ordinacija "Pavlović" oduvek ide u korak sa svim dostignućima na tom polju, pa naši stomatolozi rade sa odličnim materijalima, primenjujući najsavremenije metode i tehnike. Naši lekari su učesnici i velikog broja stručnih kongresa u zemlji i svetu iz oblasti bolesti zuba, na kojima kontinuirano proširuju svoja znanja. Znajući sve ovo, pacijenti nam bezrezervno poklanjaju svoje poverenje, a mi već 14 godina činimo sve da ga opravdamo!


  • Lečenje kanala korena zuba – endodoncija - Ako na vreme ne saniramo zubni kvar, često bakterije prodru dublje, pa je potrebno da lečimo kanal korena zuba. One tada zahvataju zubni živac. Pacijenti počinju da osećaju tegobe kao što su bol na hladno, toplo ili ih zub boli sam od sebe. Nekada, bol se javlja i prilikom jela, kada se vrši pritisak na zub. Vrlo često, ovako bolni zubi bivaju izlečeni u nekoliko seansi (dolazaka). Po završetku lečenja, većina zuba se može zatvoriti plombom. Ipak, ponekad je na zubu potrebno napraviti nadogradnju i zaštititi ga protetski, krunicom. Tako, umesto da budu izvađeni, ovako potpuno rehabilitovani zubi nastavljaju da vrše svoju funkciju.


Upala zuba (pulpitis), gangrena zuba, bolovi, otoci


Ovo su problemi koje naši lekari rešavaju temeljno i stručno. 

Nekada davno, kada bi pacijenti čuli kakva ih i koliko duga procedura lečenja zuba čeka, mnogi bi odustajali od lečenja zuba. Čak bi se radije odlučivali za njihovo vađenje.
Danas je sve drugačije. U našoj ordinaciji sve je prilagođeno komforu pacijenta. Tako, endodonciju - lečenje kanala korena zuba - radimo ručno, ali i mašinski, najsavremenijim aparatima. Zahvaljujući tome, intervencije su kraće i pacijenti ih lakše podnose.  
Protokol terapije prati svetske standarde, te su i medikamenti koji se koriste najkvalitetniji na tržištu.
Ipak, veliku ulogu u održavanju zdravlja zuba imaju sami pacijenti. Dobra higijena, pravilna ishrana i adekvatan izbor stomatologa možda i najviše utiču na stanje vaših zuba.

Samo redovnim kontrolama možete potpuno zaboraviti na ovakve situacije. Pažljivim pregledima i adekvatnim intervencijama, veći deo ovakvih komplikacija se može izbeći.


U stomatološkoj ordinaciji "Pavlović" usluge iz ove oblasti pružaju:

Dr Irena Pavlovic, stomatolog, ugradnja zubnih implanataDr Irena Pavlović

Dr Ana Rakočević

Dr Aleksandar PavlovićNjihove biografije, kao i biografije ostalih članova našeg stručnog tima možete pročitati OVDE.Pravo je vreme da zakažete svoj termin.

Ako se odlučite da postanete naš pacijent, pregledi i konsultacije su besplatni!

Šta vas još sprečava da nas posetite?

Javite nam se na 011/3822-331. 

Čekamo vas!
×

POSTAVITE PITANJE

Vaša poruka je uspešno poslata!

Copyright © 2018 Stomatoloska ordinacija Pavlovic. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by WBS