Šta je oralna hirurgija?


Oralna hirurgija je grana stomatologije koja se bavi problemima zuba i usne duplje koji zahtevaju hirurško lečenje. U okviru oralne hirurgije, u Stomatološkoj ordinaciji "Pavlović" možete uraditi neke od sledećih stomatoloških intervencija:   


oralna hirurgija

Iako sama reč „hirurgija“ kod pacijenata vrlo često izaziva strah, u Stomatološkoj ordinaciji "Pavlović" nema razloga za tim. Sve oralno-hirurške intervencije se izvode uz lokalnu anesteziju, tako da su u potpunosti bezbolne. Pre same intervencije potrebno je uraditi detaljan stomatološki pregled i tačno popuniti upitnik o zdravstvenom stanju pacijenta. Tek tada zahvat može da počne. Naši hirurzi će se potruditi da čitava intervencija bude urađeno brzo i komforno za pacijenta. 

Pored standardnih intervencija koje rešavaju akutne probleme, postoje i oralno hirurške intervencije koje za cilj imaju ulepšavanje pacijenta, odnosno njegovog osmeha. Takva je na primer intervencija kliničkog produžavanja krune kojom se rešava takozvani "gummy smile".
Ukoliko imate bilo kakvu dilemu oko toga koja vrsta intervencije vam je potrebna, možete zakazati pregled na jedan od sledećih brojeva telefona:

+381 11 3822 331
+381 63 8211 603
+381 63 343 218

Pišite nam i putem e-maila: 

 apdrhans@gmail.com
 drirena.pavlovic@gmail.comDr Aleksandar Pavlovic, stomatolog, ugradnja zubnih implanata

Dr Aleksandar Pavlović, specijalista za oralnu implantologiju


U stomatološkoj ordinaciji "Pavlović" oralnom hirurgijom bavi se Dr Aleksandar Pavlović. Biografiju dr Aleksandra Pavlovića i ostalih članova našeg stručnog tima možete pročitati OVDE.Budite sigurni da će vam naš tim stomatologa pružiti najbolju uslugu.
×

POSTAVITE PITANJE

Vaša poruka je uspešno poslata!

Copyright © 2018 Stomatoloska ordinacija Pavlovic. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by WBS